Monday, January 26, 2009

MENGIMBAU KEMBALI....


AUTUMN IN MY HEART..

cite korea yg paling best smpai banjir air mate kuar..

WON BIN.. HERO idaman aku 1 mase dulu..

sampai termimpi2 teringat dia.. sampai gado2 kat skolah berebut si wonbin ni.. huhuhu... giler btol kan..cite ni jugak pencetus era

KEGILAAN NURULAIN BAHARUDDIN dgn cite korea!!


cite2 best lagi yg setanding cite ni...
1. stairway to heaven
2. winter sonata
3. fullhouse
4. my girl
5. coffee prince

bnyk lagi yg best.. tapi 6 cite ni laa yg paling best giler bg aku..
bwh ni laa won bin yg dimaksud kan kepada sape2 yg x kenal lg..
name di TAE SUKH dlm cite tu.. taesukh uppa.. huhu..


Dulu je minat.. dulu minat sampai bersungguh2 pikir cara nk pegi korea nk jumpe wonbin.. pikir cara nk ngorat.. mimpi kawen ngan wonbin.. adoiii... giler x?? bile teringat balik skrng, rase mcm bengong je.. hehehe.. skrng minat gitu2 je.. sbb aku dh ada wonbin sendiri.. hihihi.. yg bwh ni laa wonbin yg dimaksud kn..

TO : MUHAIMIN.. sayang awk.. rindu awk..

2 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

Saya pon rindu awak.. rindu awak sangat3.. Hargai awak sangat3..

Tengah terharu sebenarnye nih..

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

dah baca dah comment awak pasal " I already have that guy"

Sweet of you sayang..

Post a Comment