Wednesday, January 28, 2009

BANGGA.. BANGGA.. hehehe..

Name saya Nurulain Bt Baharuddin (saje nk letak gamba) hehehe..

Sila laa pembace sekalian bace blog akak aku 'That's what we called life' yg bertajuk adik-beradik ku.. ade kat tepi ni short cut blog tu.. bukan ape, x yah dah aku cite pasal adik beradik aku lg.. bace je akak aku tulis..

lagi 1 yg paling penting, akak aku yg slalu kutuk aku tu, puji aku rupenye dalam blog!! hahaha... segan nk puji depan2 laa tu.. hihihi.. bangga laa.. dia yg bagi aku sgt3 bijak tu leh puji aku ni bijak.. BIJAK laa rupe nya aku!! leh di puji oleh org bijak.. huhuhuhu.. (ape aku ckp ni??)


Ni gmbar adikberadik KESAYANGAN aku k..


(gmbar mak ngan papa berdua2an x jumpe plak, lenkali laa aku tunjuk)



2 comments:

Saya Hadif .. said...

Acu nie KECH BET la.You know what, Sebenarnya hadif yg suruh mummy hadif puji Acu.

So bottom line hadif la org paling bijak skali.


Betul, Betul, Betul...(Gaya mcm dlm upin & ipin)

-hadif-

AzwinYusof said...

pewwiitttt..
muke cun la skg..
gune ape??nak try lehh??

Post a Comment