Sunday, January 25, 2009

HARI-HARI YG BERLIKU...






Akhir2 ni, bnyk giler dugaan..
dgn aku yg bz nk setel kn mcm2 utk misi aku yg belom pasti berjaya atau x tu..
mcm mane pon, kehidupan seharian mesti diteruskan..
kena TERUSKAN kehidupan sbg pelajar Uitm S.Alam selagi misi tu blom sampai ke kemuncak sama ada berjaya atau x..tapi aku harap MISI tu berjaya...
Harap ape yg aku impi kan tu menjadi kenyataan.. X brani nk bg tau terang2 kat cni selagi belom pasti..

YA ALLAH.. AKU BERSERAH KEPADA MU..

Hari tu, aku hampir2 putus asa.. hampir2 nk terus kan je jd student uitm.. hampir2 lupe kan je hasrat dan impian yg aku idam2 kan dr sekolah lagi..
x tau laa knape leh jd sgt2 serabut sampai nk lupekan je misi tu..
syukur kepada ALLAH, aku dh kembali KE ASAL sekarang.. Dah bersemangat balik nk terus kan mission aku tu!!!

so far, semua yg patut di buat, dh di buat.. tgh tgu jawapan je.. lagi 2mgu ada test.. takot giler ngan test tu.. english nye grammar ngan vocab dh berkarat dh rasenye.. nk buat test plak.. adoiii.. takot x capai requirement je.. lepas sume tu setel, aku hanye kena tgu jawapan dan berserah utk terpilih.. tu je...

DOA DAN TAWAKAL SGT3 PENTING SEKARANG..

Dalam aku bercelaru memikirkan semua ni yg akan sentese bercelaru selagi xda jawapan, min pon tgh serabut n busy dgn urusan nk blaja pilot tu.. aku doakan dia cepat2 berjaya msok flying school tu.. supaya leh lapang dada n lega kepala otak.. leh stat blaja, stat environment baru menuju future yg cerah.. AMIN..

dalam dua2 busy, slalu laa kecik2 ati sesame sendiri.. rase x di pedulikan.. rase x disayangi.. rase x penting.. dua2 pon sensitif.. dua2 pon cepat terase.. dua2 pon suke makan ati.. dua2 pon suke merajok.. dua2 pon xreti nk pujok.. dua2 pon tgu nk dipujok..




TU LAA MASALAH KAMI BERDUA..

harap sgt mase cepat berlalu.. cepat sume masalah yg memberat kan otak ni habis..harap sgt ape yg aku ngan min impikan menjadi kenyataan..

YA ALLAH.. MAKBUL KAN LAH DOA KAMI..

semoga aku tahu jawapan tu sebelom final sem ni.. kalo dapat, leh kuar secepat mungkin xyah amek final.. kalo x dpt, leh laa bertenang dan amek final dgn rela hati dan terima hakikat yg aku adalah pelajar uitm... :-(


1 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

maybe dalam 2-3 minggu lagi setel la sume nye.. leh la awak berenti uitm ni.. dok umah tunggu je nak fly.. plus.. i love you so much.. cume skrg ni sangat la pening kepala.. nak setelkan itu ini sayang.. hope you understand..

Post a Comment