Wednesday, November 19, 2008

Expensive Eyes

Minggu ni aku kat KL je.. kat ampang dok rumah abg aku.. sebabnye.. mak masok spital kat area KLCC tu.. prince court namenye.. nape g sane?? hehe..
iklan jap --> Gmbar bwh ni, marissa test dulu katil ni sblm mak tdo.. hehe..


sebab, mak nk dirawat oleh doktor feveret dia yg mak ikot je perkembangan dia slame ni kat TV!! heheh.. mak..mak.. doktor tu, pakar mate, n boleh buat rawatan yg lagi up dari laser.. LASIK.. mate aku yg rabun ni pon leh baik kalo ade 10K!!!! mane nk cari??

tgu laa aku hbs blaja n keje dulu.. x yah susah2 dh pakai spek ke lens ke.. x yah risau nk tepijak spek mate lagi.. xyah nk bukak n cuci lens sblom tido lg.. leh tros pengsan je kat katil pasni..huhu.. mcm sgt horror je kan.. duit.. duit.. bile laa aku nk jd besar n bole beli ape saje suke ati aku..??? cepat laa hbs blaja... aku nk keje kumpol harta, nk merasa bg mak duit, nk merasa bg anak2 buah aku yg 10 org nk masok 11 org tu duit raya... adoi.. jauh nye perjalanan.. hari tu, lecturer aku ada msg soh dtg interview kat faculty aku utk keje kat tengganu dgn gaji 4k!! bile otak ni dh pk duit n dh malas nk blaja, otomatik, aku sgt3 teruja.. tapi bile discuss ngan abg2 aku yg berpengalaman, dorang kate JANGAN!! huhuhu.. blaja dulu ain.. skrng ni bg aku yg x berduit ni, 4K mmg besar, tp dgn diploma, dh ssh dh nak naik.. kalo dgree, ada harapan nk naik lebeh tnggi.. mayb dgn 4K tu, ko kena jd pencacai engineer.. BTOL TU!!!! aku pon tersedar tiba2... haha.. bile pk balik, nk laa sgt aku ni keje kat trngganu tu!!! huhuhu.. skrng ni, tumpukan perhatian utk blaja n bile dah jd engineer nnt, aku keje laa puas2.. xyah nk gatal2 keje skrng ni.. kan..kan.. hihihi...

1 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

macam tu yer sayang.. mahal kan nak operate mata.. 10K..

Post a Comment