Saturday, October 17, 2009

~AUTUMN~

ok.. hari nih hari sabtu, 17 october 2009.. pagi tadi, bangon je terus siap2 nak pegi main futsal.. main kat manchester leisure sports development centre, jalan kaki je dari hostel aku nih.... excited giler nak main hari nih.. memang enjoy giler dpt main, tapi cepat betol pancit sekarang ni tau.. last main pon mase PLKN, 3 tahun lepas.. hebatnye dulu bole main dgn lincah nye.. sekarang??? cepat giler pancit.. ape laa nak jadi.. dh laaa x penah exercise dah sekarang!! pastu, tibe2 je nak main beria2, lari beria2, rebut bola beria2... haaaaaa... terus pancit terduduk.. huhuhuhu... lemah betol system badan aku sekarang!! waaaahhh.. aktif nye aku dulu mase kat UiTM penang.. berlari-larian pon xde hal.. kawad lame2 tengah panas pon relex je.. skrg nih main 5 minit time sejuk2 pon, dah tercungap2.. huhuhu.. teringat plak kesah silam yang cukop berketahanan tinggi dulu.. hihihi.. apela ayat nak skema je nih..


~my team!!! :-D~

semuanye ada 6 team tadi.. untuk pengetahuan semua, team aku KALAH...hahahahh.. tapi, enjoy gilerrrrrr... :-) memang melegakan otak betol main bersungguh2 tadi.. study dah semakin susah.. tambah pulak otak yang dah lame cuti ni, blom lagi nak memberi kerjasama.. aku sungguh tensen dengan otak sendiri yang tak jugak laju2 berfikir ni.. oleh itu, futsal tadi betol2 melegakan... :-D



~ni saya dan farah, my coursemate~


~ ni saya yang sedang busy menjadi cameragirl dgn camera orang..huhu~



~bersalaman dgn pihak lawan yg 'kaw-kaw' menghentam kami~

~aksi aku bermain.. hahaha..~


tadi, ada la jap ditugas kan mengambil gambar gune camera besar tuh.. sangat teruja ngan camera yang sungguh canggih itu.. hehehe.. nanti la.. kumpul duit nak beli.. dah jadi fenomena plak kat sini, ramai yang ada camera tu.. memang berbaloi.. gambar cantik!!! ok2.. lepas main futsal, kitorang pon pegi menikmati keindahan alam sekejap kat Whitworth Park.. ada banyak pokok2 yang cantik yang sedang menggugurkan daun2 beliau.. hihihihi.. sangat sukeeeeee... teringat cite korea kegemaran ketika dulu kala.. 'autumn in my heart'... :-D




~kami pelajar university of manchester! :-D~



kepada sayang saya, encik muhaimin yang risau saya tercedera ketika bersukan, nampak muke hepi saya diatas??? tiada tanda2 tercedera bukan??? heheheh.. saya sehat walafiat ye sayang.. syg awak sbb terlebih risau.. sweett.. :-D


With Love,

11 comments:

Mysterious Lady said...

benci
mcm cite korea pulak
aaaarrrrrrhhhhhh

aiEN said...

hehehe.. jgn lah begitu syarul..
nnt giliran ko plak dtg cni k..
insyaAllah... doa banyak2..

'ainrahimin said...

wahhh...aku suke most of the picture yg kau upload tuh, canteq2...pasni kalu ada freetime, gi lah kawad, hehehe, gerenti stamina kau aku mencecah tahap maksimum...kirik kanan kirik...kirik kanan kirik...

aiEN said...

hehehe.. idea ko sungguh x menahan.. xnak dh aku kawad2 de... zaman itu sudah berlaluuuu.. :-)
suke ek gmbar2 aku tu.. time kaseh ink!! :-D

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

bgus la awak tak tercedera.. ta la risau sy ni syg.. :)

dah lama tak exercise pastu tibe2 plak bersukan tahap pro.. mesti lah jadik pancit.. selamat tak kempis. hehe..

syg awak.. jaga diri k..

aiEN said...

syg awk jugak.. sy jage diri k.. awk jgn risau tau syg..

Anwar Samad said...

kalo ko main futsal tuh mesti suara ko paling kuat kan? tuh sebab grup ko kalah.. HAHAHAHAHAHA

aiEN said...

HAHAAHHAHAAHHAHA..
ko mmg hebat!
xpe kerol.. kalah pon, meriah tu yang penting!
aku x dpt byg kan kalo geng georgians kite main futsal cmne.. huhuhu.. aku balik summer ni, aku nk suggest kan kite main futsal! yeah! :-)

kemashady said...

haha...aku xpandai sgt main ain...tukang sorak ble ar...haha

aiEN said...

xpe kema.. x perlu skill sgt.. kemeriahan tu yg penting! sure best tau main ramai2!! :-)

fndrocka said...

awat takde gambar mat saleh atau awek saleh pun

Post a Comment