Thursday, September 17, 2009

~SEDEH~

sangattttttttt sedeh bace komen kakak aku kat entry yg bawah nih.... sangat rindu kat anak2 buah aku.. sedeh sebab pasni bila aku balik hadif yg kecik tu sure tak ingat aku lagi dah.. harris dah besa, mesti bole ingat punye.. tapi, sedeh sebab aku slalu gado ngan dia.. huhuhuhu.. x sangke dia cukup sedeh bile aku takde.. sambil taip ni pon aku menangis2 nih.. asek tersilap taip sbb tak nampak, mate penuh ngan air mate.. bace message muhaimin aku nanges, bace sume orang punye komen kat blog nih ngan message kat facebook wall pon leh buat aku x brenti2 kuar air mate.. hmmmm... sedehhhhhhhh.. pasni aku akan selalu update punye blog nih.. sebab ni je tempat aku nk meluah kan prasaan.. sedeeehh x terkate..

tempat ni best.. superb.. seperti yang aku harap kan.. seperti yang aku bayang kan.. (nanti tunjuk gambar k) tapi, suasane dan orang2 yang rapat macam kat malaysia tu xde.. blom ade.. aku tahu akan ade punye.. kene sabar.. baru 2 hari kat cni kan.. blom masok kelas sume lagi.. huuuuuhhhhh.. cepat la pulihhh... sgttttt rindu semua.. tak tahu nak kate macam mane lagi dah ni.. kat cni pukul 6 pagi nih.. mak tahu sure bangga giler sebab pas sahur tadi, pastu subuh plak aku x tido2 pon.. :-) mak, ain x kuat tido kat cni.. sejuk gilerrrr.. tido x nyenyak macam kat rumah.. luv u mak..

pada kakak2 dan abang2 aku, ain rindu semua.. anak2 buah tersayang, acu rindu sangat.. muhaimin.. thanx sebab message saya selalu walopon mahal.. kawan yg sentese menyokong pon, aku sgt rindu! saya sayangggg semuaaa..


With Love,

6 comments:

'ainrahimin said...

ain...please don't cry, coz i can feel ur tears...rasa mcm baru smlm dftar masuk matrik, nangis3...

blog ada, aku akan sentiasa ada sebelah kau no matter what happen...

Fizah Baharuddin said...

Relex yer Ain...nanti Adik suruh mak baca blog Ain ni...malam ni Adik bukak laptop suruh mak baca sendiri...

Tu la..Adik pun kesian gak dgr mak citer pasal Hadif ... dia carik acu tak jumpa, pastu dia terpaksa berlari kat Kar...takpe, sure dia ingat punye bila Ain balik nanti.

Dah...jgn sedih2...enjoy your time kat situ ok..papehal email kat Adik, ada pesanan ke apa2 ke ok..tahukan email adik? fizahbaharuddin@gmail.com

OK la..take care...

Mysterious Lady said...

ain, nnt haus pulak asik menangis je ;-)

liyana fadzill said...

jgn la sdey..ko kn kuat..=)

cpc said...

ain.dapat tak smss klong. ni nak tgk photos of manchester...takdepun.post some pics here ok..barang2 yang tinggalklong bawa nanti ok.take care!

aiEN said...

ink : thanx sgt3 k.. thanx sbb support aku.. :-)

adek : ok.. ape2 hal ain msg adk..

syarul : huhu.. ko bt lawak plak kn.. hihi..

yana : hmmmm.. :-) aku kuat ke?? huhu.. thanx.. bagi smgat jugak tu!

kaklong! : :-) :-) ain dpt dh msg kaklong tu.. ain reply kat facebook kaklong.. pics later la kaklong.. blom ada mood sgt.. homesick lagi! waaaaa.. ;-(

Post a Comment