Saturday, July 4, 2009

~HAIKAL THE 2ND~

Pada 30 jun 2009 yg lepas, kakak aku yg dipanggil adik tu telah selamat melahirkan baby boy di hospital prince court.. baby ke-10 dlm list anak2 buah aku.. yg ke-11 dalam bulan dpn plak lahir.. kakak ipar aku tgh tgu mase je tu..ok, berbalik kepada adik, baby ni dilahir kan seberat 3.51 kg.. besar dan montel.. :-D mcm sgt x sangka dan sgt kagum tgk baby sebesar tu leh keluar dr perut.. cmne laa agknye adik bawak baby tu selame ni kan.. hmm.. miracle..





name baby ni hariz haikal.. name abg dia, hadif haikal.. jadi baby yg comel kat atas ni ialah haikal the 2nd!!!!! :-D muke sgt laa macam cina kan.. mate tu sepet je.. hariz ni tersgtlaa comel.. x puas walopon dah cium banyak3 kali!


~ni adik bersama hariz haikal..~


~hariz haikal bersama acu~


~kat hospital tgk adik~

~adik bersama hadif dan hariz~



~abg yusry dan babynye.. :-)~


video kat bwh ni plak aksi hadif yg tgh main bola dgn mikael(anak abg aku).. dlm tgh happy nak main tu bole plak accident.. huhuhu..




sekian.. :-)

5 comments:

AzwinYusof said...

ya allah..
comel gila 2nd haikal nehh...
betulla kata ko..
eh ain, selamba je ko rakam hadif jatuh, bukannya nk tlg..
cettt, saje je kan..
alhamdulillah semua slmt..
lpas ni ko dpt lg sorg la ekk..

Mysterious Lady said...

ntah ain mcm pro je ambik video org jatuh
mcm dh plan je
hmmmppphhh

aiEN said...

haha.. aku kan paparazzi berjaya!
aku x plan pon.. niat di hati nak amek gmbar dorang main bola tu.. sekali accident plak kn.. rakam je la smpai habis.. heheheh... :-D

ye.. lepas ni, mikael plak dapat adik! dlm bulan depan laa mcm tu..

Kaloi said...

tahniah.. seronok betol bila dapat baby baru..

aiEN said...

thanx kerol!! :-D

Post a Comment