Sunday, November 22, 2009

~22nd November~


Hari ni birthday aku.. :-) aku dilahirkan pada
22 November 1987.. Maka genap la 22 tahun aku
barnafas di bumi ALLAH ni.. Alhamdulillah.. Bersyukur
kepada ALLAH, aku masih sehat sampai ke hari ini.. :-)

(Awin kate, aku ni suke buat ayat macam dalam buku sejarah.. heheheh..)

Ok, birthday kali ni, first time aku sambut luar dari malaysia.. :-) tahun ni sambut kat Manchester.. hari jumaat(20 November) hari tu, celebrate in advance dgn kawan2 kat city.. makan kat kedai 'rice'.. SEDAP! name menu yg aku makan tu, thailand phad thai.. ala ala kuey tiow goreng macam tu la..

ni name dia, korean bulgogi.. sedap giler.. nyesal tak mintak yg ni..
tapi, kuey tiow aku mkn tu pon bole tahan laa..





pas dah habis makan2 tu, aku pegi tgk NEW MOON plak
dgn budak2 coursemate aku..
NEW MOON sgt3 best!




habis kesah hari jumaat.. pastu, hari ni, 22 November,
flatmates aku ni ketuk pintu nyanyi
kan lagu birthday dgn penuh smgat.. hehehe..
siap bagi kad lagi..


pastu malam tadi, dinner ngan kak alin.. adek
kepada kak marina.. satu2 nye family dekat
Manchester nih.. BEST! kak alin dengan abg yunus
bawak pegi makan kat restoran beryani..
aku makan lamb beryani.. sedap betol!
memang kekenyangn nak pengsan pas habis makan tu..
SERONOK... siap dapat bunga ngan kad lagi dari
anak2 kak alin.. sweet sgt.. kad tu pon, budak2
tu tulis sendiri.. heheheh.. lovely.. terubat
rindu aku pada anak2 buah aku yg 12 orang kat
Malaysia tu.. hihihi.. :-)





sgt3 cantik bunge ni!! aku mule2 ingat bunge plastic..
rupenye bunge hidup! hehehehhe... pasni
dah ade tanggung jawab menjaga bunge.. :-)

BIRTHDAY kali ni, harapan aku supaya ape
yang aku doa setiap hari termakbul..
Semoga aku berjaya sampai dapat master
degree pas 3 tahun kat sini..
walopon agak struggle, semoga ALLAH
permudah kan segalanye..
semoga semua family aku di Malaysia yg jauh
dari mata tu sehat walafiat
dan hidup dengan gembira sentiasa..
Semoga Muhaimin dapat apa yg dia
tunggu2 kan selama ni..
Semoga semua kawan2 dan orang2 yg aku sayang
beroleh kejayaan..tak lupa jugak BELLA..
semoga sehat dan makin gemok! miss u BELLA..

With Love,

4 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

makan je yer budak kecik ni..
makan kenyang2 k syg.. biar tembam je..
miss u so much..

kemashady said...

eppy belated bday ain..
sowy lmbt wish..
aku nie ha bz memanjang...
online a jarang2...
hehe..
smoge pnjg umor...sweet 22th...da tua da ko..heheh...
blaja leklok kat sane biar cpt2 blk msia..
n klu nak adiah..
blk msia...haha...
klu ko raajin la nak blk...
k..syg ko...
hv lovely birth day ye...^_^

aiEN said...

ko jgn kema.. aku balik malaysia nnt aku tuntut hadiah kang.. walopon dh lamabat giler.. hehehehe..
thanx for the wish kema..syg ko jugak!

kemashady said...

hihi...
balik la ain...
kitaorg sjk2 ko xde..
blm ade meeting bsame georgian lg..
blk la..
organize pjmpaan..heheh

Post a Comment