Friday, April 10, 2009

MANDI MIOWW..

Hari ni hari sabtu, 11/4/09.. hari ni mak mandi kn sume baby2 miow.. yg miow dh besa tu, dorang pandai2 laa mandi sndiri.. kat rumah aku ni ade 15 ekor miow.. 12 dewasa, 3 baby.. baby tu bernama blacky, snowy and rocky.. ni 3 ekor miow tu..

SNOWY


ROCKY

BLACKY


Comel je mase tgk dorang mndi.. mule2, snowy mandi, pastu rocky.. last skali blacky.. sbb syok sgt tgk dorang mnd, lupe nk amek video.. mase blacky mnd je baru teringat... bwh ni video blacky tgh mnd.. mase ni air dh bersih sbb dh bilas.. mase awal2 mandi bukan main hitam lagi air tau.. pengotor bdk2 ni.. heheh...




RENTETAN PERISTIWA MEMANDIKAN MIOWW :


1. mandikan kat sinki.. rendam n bilas smpai air x hitam lagi..

2. keringkan gune towel + hairdryer..

3. sikat bulu miow tu..

4. siap!!







SUKENYE DH MANDI!!!!!!!


ROCKY : kembang kn bulu saya???



SNOWY : hmmm... ngantuknye pas mandi...

BLACKY : amacam?? putih dh kn stokin saya!!

kami bertiga!!


ni mak kami a.k.a SELAMBA!!!

10 comments:

deadgorgeouszaza said...

hukhuk... teringat kat arwah kucing aku yang da mati 2 @ 3 minggu lepas... =(

aiEN said...

saba..saba.. biar laa arwah kucing ko tu berseronok2 kat syurga!

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

hehehe.. kiut nyer.. camne dengan y sekor yang kecik skali tu.. okay tak? aritu nmpk cam nak mati jer..

gipsy gal said...

meow2 ni tak fotogenik la...
kalau real ones, lagi nampak comel...

AzwinYusof said...

oo..kiranye kucing ni tak cm sy laa..
sy ni fotogennik
hahaa
ain, cpt la citer holiday kau kat phuket
letak gamba byk2 skit..
pastu tunjuk ape kau beli kat aku..
ahaksss..
hehehe
ain, rindu kat ko dowwhhh!!!!

aiEN said...

awin.. rindu ko gak!
meh laa dtg cni..
ape cite plan g sunway lagoon tu?

hmm.. pengumuman.. snowy dh mati..
;-(

deadgorgeouszaza said...

u've been tagged. sila kunjungi blog saya untuk receive award itu.

Saya Hadif .. said...

Hi Acu,

Bila nak update blog ni? Impian dh jadi kenyataan.. Berdating je keja ye...

Manchester here acu comes ...

Saya Hadif

aiEN said...

hehe.. ok hadif!
acu tgh nk merajin kan diri nk update balik laa ni.. hadif tgu tau..

Kaloi said...

macam nak masak rendang ajer...

Post a Comment